Internet

Foreningen har aftale med Fiberby a/s om 1000 Mbit for 125,- om måneden per husstand, beløbet trækkes, jævnfør beslutning på ordinær generalforsamling den 16. januar 2015, hver måned hos den enkelte.
Kablet fra Fiberby er tilsluttet en switch i kælderen under nummer 18 og herfra går der et kabel til hver enkelt lejlighed.
I de store lejligheder er kablerne ført op i skorstenen lige ved siden af hoveddøren og tilslutningsboksen er monteret på den skorsten, i de små lejligheder er kablerne ført op i den skorsten som sidder umiddelbart overfor hovedøren og tilslutningsboksen sidder et eller andet sted på den skorsten.
Router eller computer kan tilsluttes direkte til boksen og man behøver ikke at foretage sig noget i forbindelse med ind- eller udflytning.

Derudover har foreningen aftale med YouSee om TV-signal og bredbåndsforbindelse via vores anlæg i kælderen under nummer 18, her vil det være muligt at lave en individuel aftale om bredbånd og TV-signal og til slut er der gamle telefonkabler på bagsiden af ejendommen til hver lejlighed, hvor det også vil være muligt at lave individuel aftale om telefon og internetforbindelse.