Vejledning til ophængning af emner på lejlighedens vægge

Alle vægge der omkranser lejligheden samt den væg der deler lejligheden på tværs er pudsede murstensvægge. Huller her laves med et almindeligt murbor (ikke slag) og der anvendes rawlplugs til fastgørelse af emner.

Væggene på begge sider af badeværelset er koksvægge også her bores der med murbor og der anvendes rawlplugs. Væggene er uden beklædning cirka 80 mm tykke.

Vægge ind mod naboen i samme opgang er pudsede trævægge, det vil sige de er opbygget af brædder som står lodret i et lag og vandret i et andet med cirka 10 mm mellemrum. Her bores for med et træbor for at finde et bræt som skruer kan fastgøres direkte i.
I de store lejligheder er væggen mellem de to stuer konstrueret på samme måde.

Gulvet i badeværelset er beton, det eneste sted i lejligheden, hvor der skal anvendes slagbor for at lave huller.

Koksvæg

Pudset trævæg